KEHOKUURI -CELLRESET RAVINTOVALMENNUS


CellReset on alunperin astronauteille suunniteltu ravitsemusohjelma. Lääkärit ja tutkijat ovat jatkokehittäneet ohjelmasta kuluttajille soveltuvan version, johon ruokavalion lisäksi kuuluvat GMP:llä valmistetut vesiliukoiset turvalliset ravintolisät. CellReset Kehokuuri optimoi terveyttä ja tasapainottaa hormonitoimintaa.

CellReset on Elämäntapamuutos

Kehon optimaalinen terveydentila on oleellista jokaiselle ihmiselle. Terveyteen vaikuttavien tekijöiden taustalla ovat hormonit, joita on yli 150 erilaista ihmisen kehossa. Hormonit säätelevät kaikkea mitä kehossamme tapahtuu – tai jättää tapahtumatta. Hormoneista tärkeimpiä ovat prognenololi ja DHEA. CellReset tasapainottaa DHEA:n ja prognenololin toimintaa ja puhdistaa insuliinireseptoreiden päät. Suurella osalla aikuisista insuliinin tuotanto on jossain määrin epätasapainossa. CellReset tähtää sekä painonpudotukseen, kuin myös hormonitoimintojen tasapainottamiseen poistamalla kehosta liiallista happamuutta. CellReset on loistava valinta mm. ylipainoisille, vatsan turvotuksesta kärsiville, diabeetikoille sekä metabolisesta oireyhtymästä kärsiville.

CellReset Kehokuurin voi toteuttaa joko painonpudotus tavoitteella, tai pelkästään kehon tervehdyttämistarkoituksessa, tai kahden edellä mainitun yhdistelmällä. Kysy lisää, niin kartoitetaan yhdessä mikä olisi juuri Sinulle sopivin vaihtoehto.

CellReset ohjelman kesto on minimissään 28 päivää. Keskimääräinen painonpudotus ensimmäisellä viikolla on noin 2-4 kg.Painonpudotus jatkuu läpi ohjelman.

Halutessasi ohjelmaa kannattaa kuitenkin jatkaa optimoinnilla, joka takaa tuloksen jatkumisen ja ylläpidon. Optimointijakso kestää vielä seuraavat 2kk. Tämä on kokonaistuloksen kannaltakin suotavaa, sillä solut uudistuvat 90 päivässä ja koko 3kk läpi käymällä, ovat kaikki solusi “freeseinä” Uuteen Elämään!

CellReset ohjelman aloitettuasi pääset mukaan suljettuun Facebook -ryhmään, jossa voit seurata muita Kehokuurilaisia ja heidän kertomuksiaan. Ryhmässä julkaistaan aktiivisesti onnistujien ennen ja jälkeen kuvia ja ruokareseptejä. Sieltä löytää myös vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Vertaistuella onnistuu varmasti!

28 päivän + 2kk ohjelman hinta on 354€ ja siihen sisältyy 3kk ravintolisät (perustarve).Lisäksi oma valmentajasi on käytettävissäsi päivittäin. Hän lähettää sinulle ruoka-ohjeet viikoittain.

 

Lisäravinteet

Tutustu lisäravinteisiin oheisesta linkistä ja voit ostaa tuotteet suoraan verkkokaupasta.

Maksuton henkilökohtainen opastus:

puh.040 581 80 33 /Nora Kaajaluoma

www.515785.well24.com

Nora Kaajaluoma

Nora Kaajaluoma

Figura Wellness omistaja, LCF Life Coach, Kundalini Reiki Master

Olen valmentajakoulutukseltani LCF Life Coach. Valmennuksella saadaan aikaan muutoksia asiakkaan eri elämän osa-alueisiin nopeasti ja luontevasti. Valmennan myös asiakkaita cellRESET lifestyle -konseptilla. Yksinkertainen ravinto-ohjelma tehostaa aineenvaihduntaa, tasapainottaa hormonitoimintaa ja puhdistaa kehoa solutasolla asti.

Ohjaan liikuntakeskuksissa ja omissa ryhmissäni Zumba-tunteja sekä muuta ryhmäliikuntaa. Figura Design Oy:n omistajana yritysmainonta ja graafinen suunnittelu ovat ammattitaitoni toinen puoli.

Noran palvelut:

Life Coaching

Reiki-energiahoito

Energiahieronta

Ajanvaraus:

puh. 040 581 80 33

Nettiajanvaraus

nora[at]figurawellness.fi

Zumba-ryhmät:

www.figurashape.fi

Graafinen suunnittelu & yritysmainonta:

www.figuradesign.fi