ENERGIAHOIDOT

Askel Voimaasi energiahoito (alv.0%) 30-90min 30-70€

Hyvin voimallinen ja rauhoittava energiahoito, joka auttaa ymmärtämään omaa itseä, tilannettaan/elämäänsä ja siinä toimimista, niin fyysisenä yksilönä kuin henkisenä olentona.
Hoito voi myös nostaa tunteita pintaan käsiteltäväksi, riippuen tilanteestasi.

30 min 35 €, työttömät ja opiskelijat 30 €
45 min  45€, työttömät ja opiskelijat 40 €
60 min 55 €, työttömät ja opiskelijat 50 €
75 min 65 €, työttömät ja opiskelijat 60 €
90 min 70 €, työttömät ja opiskelijat 65 €

Ajanvaraus:

Tuula Sokka, 050 592 1409

tuula.sokka[at]kolumbus.fi

Energiahieronta, rentouttava, 60min, 65€

Energiahieronnassa käydään sivelevin liikkein ja paineluin läpi koko keho:  sääret, reidet, selkä, kädet, jalkapohjat sekä pään alue.

Hoidossa käytetään tuoksuvia hierontaöljyjä, mutta halutessasi hieronta voidaan tehdä myös tuoksuttomalla öljyllä.

Energiahieronta syvärentouttaa mieltä, laukaisee lihasjännityksiä sekä tasapainottaa energiakenttää.

Anna itsellesi hetki aikaa rentoutumiseen ja hemmotteluun! Ihanat tuoksut ja musiikki hellivät myös sekä haju – että kuuloaistia.

Ajanvaraus:

Nora Kaajaluoma

puh. 040 581 80 33

Nettiajanvaraus

Reiki-hoito 30-60min, 30-55€

30 min 30 €
45 min 45 €
60 min 55 €

Reiki vaikuttaa avaamalla kehon energiakanavia ja antamalla hoidettavalle lisää energiaa, sekä tasapainottaen kehon omaa energiaverkkoa. Tämän seurauksena kehon oma vastustuskyky kasvaa, paranemisprosessi nopeutuu ja kehon omat tervehtymisprosessit stimuloituvat voimistaen ja nopeuttaen luonnollista paranemista. Henkisellä ja tunnetasolla Reiki puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuo iloa ja voimaa, uskoa omaan itseen ja elämään, helpottaa ylittämään vaikeita tilanteita ja asioita, auttaa keskittymään, hallitsemaan elämääsi ja päivittäisiä tilanteita paremmin, kehittää luovuutta, muistia ja intuitiota sekä tarjoaa tien henkiselle kehitykselle.

Reikillä voidaan hoitaa kaikkia sairauksia, ja sitä käytetään paljon myös tukemaan esim. lääkehoitoa, leikkauksista ja vammoista sekä sairauksista toipumista. Ainakin Britanniassa, Hollannissa ja USA:ssa Reiki on jo osa julkista terveydenhoitojärjestelmää. Reiki ei voi vahingoittaa ketään, se on energiaa jolla on pelkästään myönteisiä vaikutuksia.

Ajanvaraus: 

Nora Kaajaluoma, 040 581 80 33

Nettiajanvaraus

nora[at]figurawellness.fi

Tuula Sokka

Tuula Sokka

Energiahoitaja, Kauppateknikko, Laboratoriohoitaja

Olen vuosimallia 1952 ja koulutukseltani terveydenhuollon ammattilainen, kauppa-teknikko, ja yrittäjä yli 15 vuoden ajalta. Jo lapsesta asti olen omannut kyvyn nähdä, kuulla, ja tuntea mm. enkeleitä.

Saan sinulle välitettävän tiedon sekä hoidon enkeleiltä, ja muilta puhtailta, korkeilta Valo-olennoilta mm. ylösnousseilta mestareilta.Tätä lahjaani voit hyödyntää elämäsi tilanteissa, joihin haluat selkeyttä, ohjausta, hoitoa jne.

Lahjaani olen käyttänyt jo yli 40 vuotta sadoissa eri tapauksissa. Enkelien viestit, energia-apu ja selvänäköisyys toimivat kaikki yhdessä ja samassa hoito-/ tai keskustelutilan-teessa kanssasi, en erittele niitä omiksi erillisiksi osa-alueikseen.

Tuulan palvelut:

Askel voimaasi -energiahoito

Detox – koneellinen lymfahoito

Suolihuuhtelu Clysmatic–suoliteholaitteella

Ajanvaraus:

puh. 050 592 1409

tuula.sokka[at]kolumbus.fi

Nora Kaajaluoma

Nora Kaajaluoma

Figura Wellness omistaja, LCF Life Coach, Kundalini Reiki Master

Olen valmentajakoulutukseltani LCF Life Coach. Valmennuksella saadaan aikaan muutoksia asiakkaan eri elämän osa-alueisiin nopeasti ja luontevasti. Valmennan myös asiakkaita cellRESET lifestyle -konseptilla. Yksinkertainen ravinto-ohjelma tehostaa aineenvaihduntaa, tasapainottaa hormonitoimintaa ja puhdistaa kehoa solutasolla asti.

Ohjaan liikuntakeskuksissa ja omissa ryhmissäni Zumba-tunteja sekä muuta ryhmäliikuntaa. Figura Design Oy:n omistajana yritysmainonta ja graafinen suunnittelu ovat ammattitaitoni toinen puoli.

Noran palvelut:

Life Coaching

Reiki-energiahoito

Energiahieronta

Ajanvaraus:

puh. 040 581 80 33

Nettiajanvaraus

nora[at]figurawellness.fi

Zumba-ryhmät:

www.figurashape.fi

Graafinen suunnittelu & yritysmainonta:

www.figuradesign.fi