Mitä on hypnoosi?

Hypnoosista on monia myyttejä, jotkut niistä hyvinkin villejä. Todellisuudessa hypnoosi on vain erikoistunut tapa kommunikoida, ja jokainen ihminen kokee säännöllisesti hypnoottisia tiloja. Useimmilla on ollut kokemus jossa he ovat lähteneet autolla liikkeelle ja huomaavat yht’äkkiä olevansa perillä. Useimmat ovat katsoneet elokuvaa tai lukeneet kirjaa ja jossain vaiheessa tarina muuttuu todellisuudeksi yleisön mielessä. Silti, kummassakin tapauksessa ihminen on täysin tilanteen hallinnassa ja jos jotain poikkeuksellista tapahtuu ihminen herää tähän hetkeen toimimaan.

 

Hypnotisti toimii kuin kartanlukija, hän ohjaa hypnotisoitavaa käyttämään mieltään uusilla tavoilla. Kommunikoimalla alitajunnan kanssa voi ihmisen kokemus maailmasta ja elämästä muuttua dramaattisesti ja nopeasti. Kivut ja pelot voivat kadota, uusien taitojen ja käyttäytymistapojen oppiminen voi olla nopeaa ja vaivatonta, ja maailma voidaan kokea uusin, kiinnostavin ja merkityksellisin tavoin. Alitajuntaa voidaan pyytää ratkaisemaan ongelmia ja antamaan vastauksia vaikeisiin kysymyksiin.

 

Hypnoosi on normaali ja päivittäinen prosessi, ja taitavasti käytettynä se on voimakas ja taianomainen kokemus joka voi nopeasti muuttaa asioita.

 

Hypnoosi kipuun

Yleinen kokemus on pihatöiden jälkeen pestä käsiä ja huomata haava. Vasta sitten kun se on huomattu haavaan alkaa sattua. Freddy Jacquin kertoo usein tarinan sotilaasta joka juoksi ei-kenenkään-maan yli ja huomasi jonkin osuvan kantapäähänsä. Olettaen astuneensa kiveen hän jatkoi matkaa ja vasta juoksuhaudassa huomasi että hänellä is enää ollutkaan kantapäätä. Koska kivun tunteminen ei ollut olisi auttanut, alitajunta päätti olla tuntematta kipua.

Pahimmatkin kivut ovat mielen rakentamia, ja mieli voidaan lähestulkoon aina suostutella luopumaan tarpeetomista kivuista.

 

Musiikkin näkeminen hypnoosin avulla

Synestesia on kahden tai useamman aistin sekoittuminen. Se on harvinainen neurologinen piirre joka esiintyy noin 4% populaatiosta. Muusikoilla ja taiteilijoilla se on paljon yleisempää, ja synesteetikot työskentelevätkin taiteissa kahdeksan kertaa useammin kuin muut ihmiset.

Mitä ei yleisesti tiedetä on että synestesian voi luoda helposti hypnoosilla, antaen kyvyn nähdä musiikkia, kokea sen väreinä ja kuvina. Se antaa kuuntelijoille ja muusikoille mahdollisuuden aivan uudenlaiseen musiikkikokemukseen.

 

Palvelut

Kivun poistaminen.

Tavoitteeni on antaa pysyvä ratkaisu kipuun ja annan takuun työlleni. Joten mieluiten neuvottelen könttäsumman hoidosta, jotta rahat eivät tule olemaan este vaikeissa tapauksissa.

Hypnoosisessio

€100/h

Synestesian asentaminen

€60

Tony Rantala

Tony Rantala

Hypnotisti

Tonyn palvelut:

Hypnoosi

Ajanvaraus:

puh. 0400 733 872