Ratkaisukeskeinen terapia

Terhi Kallio

 

 Myönteinen työskentelytapa elämän haasteisiin

-Hyvinvoinnin ja voimavarojen lisääminen

-Tavoitelähtöisyys ja tulevaisuussuuntautuneisuus

– Myönteisyys, luovuus, leikillisyys ja huumori

– Yhteistyö

Tarjoan asiakkaille yksilöterapiaa ratkaisukeskeisin menetelmin. Mahdollista on myös varata aikoja pari- ja ryhmäterapiaan. Pidän myös painonhallintaryhmää ja kipuryhmää ratkaisukeskeisin menetelmin.

Painonhallintaryhmään voi osallistua ylipainoinen, liikunta- ja ruokavalio-ohjeistusta kaipaava. Ryhmässä saa hyvää ohjeistusta myös ylipainoon liittyvistä riskitekijöistä, kuten kohonneesta verensokerista, verenpaineesta tai kolesterolista. Kipuryhmä on tarkoitettu pitkäaikaisesta kivusta kärsiville. Kipuryhmässä etsitään keinoja kivun hallintaan, voimavaroihin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen.

Ryhmien avulla tavoitellaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tärkeinä työvälineinä on vertaistuki sekä ratkaisukeskeiset menetelmät.

Hinnat:

Ensimmäinen kerta ilmainen tutustumiskäynti

30€/45min

Pariskunta/perhe 40€/1h-1,30h

Ryhmät 10€/kerta

 

Tarjous:  koko toukokuun ajan 20€ mkä tahansa tarjoamani palvelu

Terhi Kallio

Terhi Kallio

Kriisi- ja erityistilanteiden YAMK, Sairaanhoitaja, Psykoterapia-opiskelija

Olen koulutukseltani kriisi- ja erityistilanteiden johtamisen YAMK. Sairaanhoitajana olen työskennellyt vuodesta 2002 lähtien. Sairaanhoitajan työni ohella opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi. Ratkaisukeskeisyys pitää sisällään myönteistä työskentelyä, hyvinvoinnin ja voimavarojen lisäämistä, tavoitelähtöisyyttä sekä tulevaisuussuuntautuneisuutta. Terapiatapaamisissani pyrin hyvään yhteistyöhön ja myönteiseen kohtaamiseen

Kehomme ja mielemme ohjaavat meitä kulkemaan elämässä eteenpäin. Fyysiset ja tunnepuolen oireet saattavat välillä muistuttaa olemassaolostaan moninaisina tuntemuksina. Tuntemukset kertovat loppuun kulutetusta energiasta ja tarkkaan oireita kuunnellen voimme löytää ”energiavarkaat” sekä tasapainottaa kehomme energioita. Joskus voi olla vaikeaa löytää voimavaroja yksin. Tarkoituksenani on auttaa sinua löytämään voimavarasi uudelleen ja suuntautumaan tulevaan.

Terhin Palvelut:

Yksilö-, pari- ja ryhmäterapia
Työryhmät, työyhteisöt

Ajanvaraus:

puh 045 12 70  888