SHIATSU 60 min, 55€/90 min, 78€                                                                                                              

Shiatsu on Japanissa kehitetty hoitomuoto, joka pohjautuu kiinalaiseen lääketieteeseen.

Siinä ihmistä käsitellään kokonaisuutena johon kuuluu mieli, keho ja energiat. Kun keho toimii hyvin ja energiat virtaavat, elimistö pysyy vastustuskykyisenä ja ihminen on terve. Shiatsulla pyritään poistamaan kehon energiatukoksia ja näin mahdollistetaan paraneminen.

 Shiatsu parantaa kehon nesteiden aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Shiatsulla voidaan hoitaa päänsärkyä, selkäkipuja, kuukautisvaivoja, ruuansulatushäiriöitä, unettomuutta, hartiakipuja ja monia muita vaivoja.

 

SHIATSU-HOITO

 

 Shiatsu tarkoittaa sormella tai peukalolla painamista, mutta hoitaja käyttää painamiseen myös kämmeniä, kyynärpäätä ja jalkoja. Hoitoon kuuluu myös hierontaa ja venytyksiä.

Hoidon aikana painellaan akupunktiopisteitä ja käsitellään kehon energiaratoja eli meridiaaneja. Hoitoon sisältyy myös hierontaa ja venytyksiä, sivelyä ja käsilläparantamista. Hoito voi olla rentouttava tai stimuloiva.

Hoito tapahtuu lattialla futon-alustalla, luonnonkuituiset vaatteet päällä.

 Älä tule hoitoon jos olet kuumeessa tai jos leikkauksesta on kulunut vähemmän kuin 6 kuukautta. Jos olet raskaana, se kannattaa mainita etukäteen.

Tiina Mikkola

Tiina Mikkola

Shiatsu-terapeutti

Ensimmäisen kerran tutustuin Shiatsuun noin 20 vuotta sitten Frantsilasssa, jossa shiatsun lisäksi opiskelin vyöhyketerapiaa ja rentoutushierontaa. Myöhemmin opiskelin lisää shiatsua Helsingissä.

Haluan auttaa ihmisiä kosketuksen parantavalla voimalla.

 

Tiinan palvelut:

Shiatsu

Ajanvaraus:

puh. 041 545 2997