Shindo-hoidot 30-60min, 35-62€

SHINDO on japanilaisen Sensei Kazuko Kuratomin kehittämä kehotyöskentelyyn perustuva rentoutumis-, itsehoito- ja hoitomenetelmä, joka auttaa sekä mielen että kehon tasapainon löytymisessä.

Hoidoilla voidaan akupisteiden ja meridiaanien kautta vaikuttaa monenlaisiin erilaisiin kehon toiminnallisiin häiriöihin ja oireisiin, kuten lihaskireyksiin, pitkittyneisiin kiputiloihin, unettomuuteen  ja stressiin. Hoito tapahtuu vaatteet päällä lattialla hoitopatjalla. Hoitaja käyttää hoidossa omaa kehoaan monipuolisesti; sormia, kämmeniä, kyynärvarsia, polvia tai jalkapohjia painaltavina tai harjauksen omaisina otteina. Osahoitona esim. yläkeholle hoito voidaan tehdä tuolilla istuen.


Ajanvaraus:

puh. 044 211 3462

anne[at]mandalatalo.com

 

Shindo-rentoututusvenyttelyt

Shindo -venytykset ovat tehokas tapa purkaa jo kertyneitä kuormituksia samoin kuin ylläpitää kehon joustavuutta ja ennaltaehkäistä jännitysten kertymistä. Shindo-venytykset sopivat lähes kaikenkuntoisille ja –ikäisille.

Venytyksiä ja muita shindon rentousharjoituksia tehdään joko ohjatuissa venyttelyryhmissä tai yksilöohjauksena.

Ryhmien alkamisesta voi seurata Figura Wellness ilmoittelua tai ottaa yhteyttä Anne Rahkolaan, anne@mandalatalo.com tai 044 211 3462

 

Shindo-ohjaajakoulutus

(9 koulutuspäivää, 6-9kk)

Koulutus on hieno mahdollisuus itsehoidolliseen työskentelyyn, rentoutumiseen ja uudistumiseen. Ohjaajakoulutus antaa valmiudet ja oikeuden Shindo- venyttelyryhmien ohjaamiseen sekä näiden harjoitusten yksityisohjaamiseen asiakkaille.


Ajanvaraus:

puh. 044 211 3462

anne[at]mandalatalo.com

Anne Rahkola

Anne Rahkola

Luontaishoitaja

 

Annen palvelut:

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta+minireiki

Jalkahoito

Energiahoito

Shindo-hoito

Trigger-käsittely

Ajanvaraus:

puh. 044 211 3462

anne[at]mandalatalo.com