STYLAGE® 

STYLAGE on Ranskalainen korkean teknologian avulla kehitetty nykyaikainen täyteaine. Sen avulla voidaan korjata ihon virheitä, täyttää juonteita sekä ryppyjä. Lisäksi sillä voidaan kosteuttaa ihoa.

Yleisimpiä kasvoilla esim. lisätään huulten volumia Stylage Lips aineella. Iän toimia nasaalijuonteita (nenänvieressä), silmien reunoilla olevia “harakanvarpaita” sekä ns. Sibelius ryppyjä voidaan täyttää Stylagen S/M/L aineella. Poskipäiden sekä leukalinjan muovaamiseen /kohottamiseen soveltuu uusi Stylage XL.

Stylage on turvallinen täyteaine, joka sisältää ”verkkoa” muodostavaa hyalyronihappoa. Täyteaine sisältään lisäksi luonnon antioksidanttia, Mannitolia. Mannitolin ansioista iho ottaa paremmin vastaan täyteaineen sekä turvotuksen ja mustelmien muodostuminen vähenee. Lisäksi aineissa on itsessään lisättynä kivun lievitykseen lidokainia.

Stylage täyteaine on suunniteltu ja valmistettu Euroopan lääketieteellisen standardin ISO 10993 mukaisesti. Tuotteelle on myönnetty myös laatutodistus ja CE -merkki. Sen kestävyys, puhtaus ja tehokkuus tekevät Stylage täyteaineesta yhden johtavimmista antioksidantteja sisältävistä injektoitavista täyteaineista. STYLAGE on tunnettu ja myynnissä jo yli 30 maassa. Se on saavuttanut suuren suosion turvallisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta.

Figurassa juonteiden täyttöjä ja huulten muotoilua tekee Stylagen maahantuojan kouluttaja Minna Husu.

Hinnat:

  • Huulten muotoilu 330€
  • Sibeliusrypyt, nasolabiaali-juonteet 310€

Koko kasvojen kohotus hinnoitellaan erikseen konsultaatiossa.

Tiedustelut ja ajanvaraus: puh. 0400 444 404 / Minna Husu