Figuran jooga ja pilates-tunnit:

 

Hathajooga-kurssi tiistai 10.1.-14.2. 19.30-20.30


Air pilates maanantai 16.1 klo 17.30


Ilmajooga torstai 19.1 klo 17.15


 

Maarit Vornanen

Maarit Vornanen

Fysioterapeutti, MP Pilates Personal Trainer

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti. Valmistuin pilatesohjaajaksi 2002 ja sen jälkeen Method Putkisto –ohjaajaksi. Olen suoritttanut kraniosakraaliterapian opintoja ja kivun hoidon akupunktuurikoulutuksen. Lisäksi olen käynyt useita lyhyempiä kursseja manuaalisen terapian alalta, mm. Mulligan koulutuksen. Sidekudoshieronta ja guasha-hoito kuuluvat myös repertuaariini. Olen myös kouluttautunut taiji-opettajaksi. Maaritin palvelut: Akupunktio Fysioterapia (Kela-korvattava lääkärin lähetteellä) Gua Sha Hieronta / sidekudoshieronta Kraniosakraaliterapia Laitepilates/ Ilmajooga -pienryhmät Pilates / Method Putkisto -yksilöohjaus Ajanvaraus: puh. 040 510 57 91 Nettiajanvaraus
Pauliina Diallo

Pauliina Diallo

Joogaopettaja, tanssitaiteilija

Olen tanssitaiteilija ja jooganopettaja Hyvinkäältä. Olen toiminut tanssin alalla 20 vuoden ajan  opettaen tanssia mm. nyky- , jazz,- afrikkalaista- ja lastentanssia, balettia , kehonhuoltoa, syvävenytystä, ja viime vuosina myös joogaaeri  tanssikouluissa, kansalaisopistoissa sekä  ohjannut erilaisia tanssi ja rytmityöpajoja. Tanssijan työtä olen tehnyt mm. Suomen Kansallisteatterissa , afrikkalaisen tanssin ja musiikin ryhmässä Wonuwalissa sekä omissa koreografioissani. Viimeisimmän esityksen ensi- ilta  ”Koirat, apinat ja maaähkinäpelto ”oli Annantalolla 10.9.2016 Helsingissä. Olen valmistellut kuusi kokoillan poikkitaiteellista tanssiteosta , joissa olen toiminut koreografina, tanssija ja tuottajana. Nautin siis liikkeestä ja sen tuottamasta ilosta ja hyvästä olosta. Ja viime vuosina olen löytänytjoogan josta olen saanut paljon hyvää oloa ja rauhaa keholle sekä mielelle. Olen vuodesta 2012 lähtien ohjannut joogaa  mm. astangaa, yin – ja hathajoogaa.   Pauliinan palvelut: Joogatunnit ja -kurssit   Ajanvaraus: puh. 041 4607030 taipuva[at]gmail.com