Kalevalainen jäsenkorjaus 90 – 120 min. 75€ (1.5. alkaen)

Hinnat sis. alv 24%

Kalevalainen jäsenkorjaus on tieteellisesti tutkittu, perinteeseen pohjautuva ja edelleenkin kehittyvä suomalainen hoitomuoto, jossa ei niksauteta eikä naksauteta.

Hoidon tavoitteena on tasapainottaa kehon kineettinen ketju eli tukiranka. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa parannetaan nivelten, lihasten sekä sidekudosten liikkuvuutta pehmeästi venyttämällä niitä asiakkaan omaehtoisia liikeratoja hyödyntäen (eli mobilisoidaan).

Hoidossa avataan hellästi lihaskalvoja sekä parannetaan kudosnesteiden kiertoa ja hermotoimintaa. Kalevalainen jäsenkorjaus tasapainottaa kehoa kokonaisvaltaisesti, jalkateristä päähän asti.

Hoito suoritetaan selinmakuulla alusvaatteisillaan lämpimän peitteen alla sekä istualtaan jakkaralla.  Hoidon kesto on 1,5-2 h. Lapsilla ja senioreilla yleensä hieman lyhyempi.

Jo yksi hoitokerta voi auttaa. Työperäiset ja pitkän ajan saatossa muokkautuneet virheasennot yleensä vaativat useamman hoitokerran. Jokainen keho on ainutlaatuinen ja ottaa tarvitsemansa ajan toipumiseen. Säännöllinen kehonhuolto auttaa pitämään kehosi tasapainossa ja elastisena, esimerkiksi yllättävien traumojen kohdatessa.

Hoitoa ei voi tehdä akuutisti sairaalle (esim. flunssa, kuume, tulehdukset, revähtymät, leikkaukset, syövän akuutti/hoitovaihe, alkuraskaus). Tiedustele rohkeasti tarkemmin mikäli mieltäsi askarruttaa voitko tulla hoitoon. Hoito sopii lapsista senioreihin.

 

Ajanvaraus:

Taru Uotila
0400 28 48 08

Nettiajanvaraus

uotilataru@gmail.com

   

  Selän, niskan, olkapään, ranteen, lonkan, polven, nilkan kanssa ongelmia?


  Lihaskireyksiä?

  Penikkatauti? 

  Puutumista?

  Iskiastyyppistä vaivaa?

  Päänsärkyä?

  Erimittaiset jalat?

  Aineenvaihdunta jumissa?

  Taru Uotila

  Taru Uotila

  Kalevalainen jäsenkorjaus, kisälli, Jalkojenhoidon at, Restonomi Amk

  Minulle tärkeitä arvoja ovat aitous, luonnonmukaisuus, puhtaus, perinteiden ja juurien kunnioitus sekä henkinen hyvinvointi.
  Omasta hyvinvoinnista on tärkeää pitää huolta.

  Hoidossa kohtaan asiakkaan kokonaisvaltaisesti, arvostan ihmisyyttä - jokainen ihminen ansaitsee tulla vastaanotetuksi, kuulluksi ja arvostetuksi.

  Olen kalevalaisen jäsenkorjauksen kisälli eli perus- ja jatkokoulutuksen käynyt ja opintojeni loppusuoralla. Kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot on vaativa käytäntöpainotteinen kolmivuotinen taival.  Oppiminen toki jatkuu joka päivä. Jokainen asiakas opettaa, jokaisen keho on ainutlaatuinen. Tervetuloa osaaviin käsiin!

  Ajanvaraus:

  Taru Uotila
  0400 28 48 08
  Nettiajanvaraus
  uotilataru@gmail.com

  Tarun palvelut:

  Kalevalainen jäsenkorjaus